Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 20 克 奶油
- 15 克 油浸鯷魚
- 40 克 義大利米 (約14-15分烹煮時間)
- 200 克 新鮮去殼蟹肉
- 20 克 白蘭地
- 80 克 水
- 1 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 300 克 牛奶
- ½ 茶匙 鹽
- 50 克 鮮奶油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 892.8 kJ / 213.5 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 16.8 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Błonnik
- 1.2 g