
Urządzenia i Akcesoria
蟹肉米濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)150 克
-
奶油20 克
-
油浸鯷魚15 克
-
義大利米 (約14-15分烹煮時間)40 克
-
新鮮去殼蟹肉200 克
-
白蘭地20 克
-
水80 克
-
匈牙利甜紅椒粉1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
牛奶300 克
-
鹽½ 茶匙
-
鮮奶油50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
213.5 kcal /
892.8 kJ
Białko
10.5 g
Tłuszcz
12.5 g
Węglowodany
16.8 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

愛上風味濃湯
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan