蟹肉米濃湯
TM5 TM6

蟹肉米濃湯

(Brak ocen)

Składniki

  • 150 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
  • 20 克 奶油
  • 15 克 油浸鯷魚
  • 40 克 義大利米 (約14-15分烹煮時間)
  • 200 克 新鮮去殼蟹肉
  • 20 克 白蘭地
  • 80 克 水
  • 1 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉
  • 300 克 牛奶
  • ½ 茶匙 鹽
  • 50 克 鮮奶油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
892.8 kJ / 213.5 kcal
Białko
10.5 g
Węglowodany
16.8 g
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy