蟹肉米濃湯

蟹肉米濃湯

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    150 克
  • 奶油
    20 克
  • 油浸鯷魚
    15 克
  • 義大利米 (約14-15分烹煮時間)
    40 克
  • 新鮮去殼蟹肉
    200 克
  • 白蘭地
    20 克
  • 80 克
  • 匈牙利甜紅椒粉
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 牛奶
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 鮮奶油
    50 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 213.5 kcal / 892.8 kJ
Białko 10.5 g
Tłuszcz 12.5 g
Węglowodany 16.8 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...