
Urządzenia i Akcesoria
芝麻葉濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)200 克
-
鮮奶油15 克
-
馬鈴薯 ,去皮,切塊(約2公分)150 克
-
水250 克
-
新鮮捲葉巴西利 ,只取葉子10 克
-
芝麻葉 ,切段50 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
檸檬汁20 克
-
橄欖油15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
102 kcal /
426 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

愛上風味濃湯
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan