芝麻葉濃湯

芝麻葉濃湯

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    200 克
  • 鮮奶油
    15 克
  • 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 250 克
  • 新鮮捲葉巴西利 ,只取葉子
    10 克
  • 芝麻葉 ,切段
    50 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 檸檬汁
    20 克
  • 橄欖油
    15 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 102 kcal / 426 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...