Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 200 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 15 克 鮮奶油
- 150 克 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約2公分)
- 250 克 水
- 10 克 新鮮捲葉巴西利 ,只取葉子
- 50 克 芝麻葉 ,切段
- 1 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 20 克 檸檬汁
- 15 克 橄欖油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 426 kJ / 102 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Błonnik
- 2 g