Urządzenia i Akcesoria
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 porce
Składniki
-
100 gramů pohankové mouky hladké
-
1 vejce
-
2 - 3 špetky soli
-
250 gramů vody
-
vepřové sádlo na smažení
-
máslo rozpuštěné, na potření
-
200 gramů sýru bleu d'Auvergne nebo jiného sýru s modrou plísní
-
vlašské ořechy na podávání
-
150 gramů zakysané smetany na podávání
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
17.2 g
Kalorie
1746 kJ /
415.8 kcal
Tłuszcz
29.8 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
20.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Recepty roku 2018
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Houbový crème brûlée
24 godz. 35 min
Rukolové pesto s avokádem a lískovými ořechy
15 min
Hummus
5 min
Sezamové pesto
10 min
Směs koření dukkah
Brak ocen
Chřestovo-sýrový quiche
1 godz. 10 min
Quinoa tabouleh
12 godz. 40 min
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Brak ocen
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35 min
RAW pomerančový dort s mandlemi
1 godz. 40 min
Musaka
1 godz. 55 min
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35 min