Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů čerstvého křenu, oloupaného, na kousky
- ½ čajové lžičky soli, plus podle chuti
- 1 špetka mletého bílého pepře
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 250 gramů smetany, min. 33 % tuku
- 8 plátků šunky
- Wartości odżywcze
- na 8 kusů
- Kalorie
- 5334 kJ / 1270 kcal
- Białko
- 70 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 105 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cibulové máslo
10 min
Tatarský biftek
5 min
Paštičky z listového těsta plněné sardelovou pěnou
Pas d’évaluation
Bramborový salát s anglickou slaninou
4 godz. 10 min
Focaccia verde
2sa 20 dk
Pikantní pomazánka k pivu
12 Min
Hermelínová pěna
10 min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35 分钟
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15min
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Pas d’évaluation
Rajčata plněná slaninou, žampiony a kozím sýrem
55min
Tatarák po francouzsku
1h 10min