Wersje kompatybilne
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 260 gramů sladkého vína
- 2 špetku soli
- 200 gramů smetany ke šlehání, 30% tuku
- 2 čajové lžičky nakládaného zeleného pepře
- 4 plátky hovězí svíčkové (cca 600 gramů), výška 2-3 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Białko
- 32.4 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 40.1 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špagety Carbonara
40min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1 godz.
Ostré nachos
45 min
Pečicí směs na ořechovo-rajčatový chléb
Keine Bewertungen
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3 Std. 30 Min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 godz.
Špagety Carbonara
35min
Hovězí hamburger se sýrovým srdcem
45 min
Steaková omáčka
25min
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45 min
Kotleta s hříbky a rýží
55min
Tiramisu s malinami
2 Std. 10 Min