Urządzenia i Akcesoria
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porce
Składniki
-
2 stroužky česneku
-
40 gramů extra panenského olivového oleje
-
260 gramů sladkého vína
-
2 špetku soli
-
200 gramů smetany ke šlehání, 30% tuku
-
2 čajové lžičky nakládaného zeleného pepře
-
4 plátky hovězí svíčkové (cca 600 gramů), výška 2-3 cm
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
32.4 g
Kalorie
2079 kJ /
497 kcal
Tłuszcz
40.1 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Máme tě rádi, mami
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2 godz. 45 min
Kotleta s hříbky a rýží
55 min
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Citrónový sorbet
8 godz. 30 min
Tatarský biftek
5 min
Gnocchi s lososem a hráškem
20 min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 min
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40 min
Hovězí hamburger se sýrovým srdcem
45 min
Caesar salát s kuřecím masem
50 min