Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rebarborový koláč
- 1000 gramů rebarbory, na kousky (cca 2 cm)
- 370 gramů cukru krupice
- 5 vajec
- 150 gramů másla, na kousky
- 150 gramů mléka
- 370 gramů hladké mouky
- 1 kypřicí prášek do pečiva
Sněhová krusta
- 200 gramů cukru krupice
- 4 bílky
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1133 kJ / 271 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moravské koláče
3h
Bublanina s meruňkami
1h
Rybízový koláč
2h 5min
Švestkový koláč
1 Std. 40 Min
Třený ovocný koláč
50 min
Rebarborovo-jahodový koláč
1h
Kynutý švestkový koláč na plech
1h 25 min
Rybízové řezy se sněhovou čepicí
1h
Jahodová terina s bílou čokoládou
24h
Rebarborovo-perníkový koláč
1h 45min
Jahodový džem
1h 5min
Rebarborový koláč
1h 15min