Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)

Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)

4.3 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 pezzi

Składniki

Impasto
  • di acqua
    140 g
  • di farina chapati
    300 g
    300 g di farina di forza
  • di ghee, burro chiarificato
    30 g
  • di olio di oliva
    15 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Ripieno al cavolfiore
  • di coriandolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    10 g
  • di cimette di cavolfiore
    200 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di radice fresca di zenzero a rondelle (2 mm)
    5 g
  • peperoncini verdi freschi con o senza semi, a piacere
    1 - 2
  • di ghee, burro chiarificato + q.b. per cuocere
    20 g
  • di semi di cumino
    ¼ di cucchiaino
  • di pepe di Cayenna macinato
    ¼ di cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 277 kcal / 1160 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...