Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de agua
- 600 g de pulpa de calabaza
- 220 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 30 g de azúcar
- 300 g de chocolate blanco, en trozos
- 1 cdita de canela en polvo
- 4 panes de muerto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2974 kJ / 708 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 126 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 79 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de muerto con cítricos
1h 40min
Champurrado del puesto de tamales
15 min
Panqué de limón con crema de zarzamoras
1 Std. 45 Min
Chiles en nogada
1 godz.
Pan de elote
2 Std.
Fruit cake
4h
Calabaza en tacha
1h 15min
Pay de limón con galletas
12h
Champurrado de galleta
20 min
Pan de muerto
6h
Ensalada de manzana navideña
10 min
Atole champurrado
20 min