Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de agua
- 600 g de pulpa de calabaza
- 220 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 30 g de azúcar
- 300 g de chocolate blanco, en trozos
- 1 cdita de canela en polvo
- 4 panes de muerto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2974 kJ / 708 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 126 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 79 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Atole de fresa
25min
Pastel de jengibre con betún de especias
3h
Agua de avena y manzana
5 min
Capirotada
1h 10min
Buñuelos de feria con miel de guayaba y piloncillo
55min
Pan de elote
2 godz.
Rollo de guayaba
2 godz. 30 min
Atole de amaranto
20min
Atole de chocolate
20min
Atole de canela
35min
Horchata de avena
10min
Atole de guayaba
40min