Wersje kompatybilne
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů mořského okouna, filety (à 150 gramů)
- 20 gramů citrónové šťávy
- sůl
- mletý černý pepř
- 1 svazek hladkolisté petržele, jen lístky
- 100 gramů goudy, na kousky
- 1 kus bílého pečiva, staršího, na kousky
- 1 ½ čajové lžičky hořčice
- 50 gramů másla, na kousky
- 500 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 750 gramů brambor, na kousky
- 600 gramů květáku, na růžičky
- 200 gramů čerstvého sýra (např. lučiny)
- 40 gramů hladké mouky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3033 kJ / 725 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 7.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Králík na špenátovém lůžku
1h 10min
Treska s kroupotem
50min
Treska s citrusovým máslem
50min
Kuličky z krůtího masa se zeleninovými tagliatelle a omáčkou tzatziki
1h
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1 Std. 20 Min
Smetanové brambory se špenátem
50min
Jemná treska s mascarpone
35min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25min