Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 gramů oliv Kalamata, konzervovaných
- 30 gramů olivového oleje
- 150 gramů cibule, na čtvrtky
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů hladké mouky
- 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 180 gramů pečené červené papriky, konzervované
- 1 čajová lžička papriky, mleté
- 600 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí na kousky (2 cm)
- 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 špetky čerstvě umletého černého pepře, podle chuti
- 1 balíček listového těsta (275 gramů)
- 1 žloutek, lehce prošlehaný, na potření
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1612 kJ / 385 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žampiónová omáčka s Nivou
20 min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35 Min
Čočkové curry s kuřetem
8h 35min
Kaštanový koláč
50 Min
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Ninguna valoración
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1 Std.
Rychlé hovězí Massaman kari
40 min
Kuličky z tresky a brambor
55min
Lososové burgery s citrónem a bylinkami s parmazánovou cuketou
30 Min
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45 Min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35 Min
Dušené hovězí stew
1 Std. 40 Min