Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 g Roastbeef, mit 2 cm hohem Fettrand
- Butterschmalz zum Braten
- 10 g Pfefferkörner, schwarz oder bunt
- 10 g Senfkörner
- 80 g Senf
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 400 g Salz
- 1 Bund Thymian, abgezupft
- 3 Eiweiß
- 200 g Wasser
- Butter zum Einfetten
- 1 Eigelb, verquirlt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1615 kJ / 385 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Putello Tonnato
4h
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Dynamite-Sauce mit Koriander
10min
Vitello Tonnato
48 godz.
Glasierte Spareribs
6 Std. 30 Min
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15min
Filet Wellington mit Maronen
1h
Limettenpappardelle mit Gambas
1 Std. 20 Min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50min