Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 g Roastbeef, mit 2 cm hohem Fettrand
- Butterschmalz zum Braten
- 10 g Pfefferkörner, schwarz oder bunt
- 10 g Senfkörner
- 80 g Senf
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 400 g Salz
- 1 Bund Thymian, abgezupft
- 3 Eiweiß
- 200 g Wasser
- Butter zum Einfetten
- 1 Eigelb, verquirlt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1615 kJ / 385 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Würzige Aioli mit Sherry
40 min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 Std. 50 Min
Dynamite-Sauce mit Koriander
10 min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 menit
Graved Lachs
48h
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2j
Rindfleisch-Tatar
30 min
Pita-Sandwich gefüllt mit Steak und Chimichurri
40 min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15 min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15 min