Urządzenia i Akcesoria
Jardinera de verduras en vinagre
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 tarros
Składniki
-
1500 g de agua
-
1 cucharada de sal
-
150 g de cebollitas francesas enteras peladas
-
150 g de zanahorias (en rodajas de aprox. 7-8 mm)
-
150 g de judías verdes redondas frescas en trozos
-
150 g de ramilletes de coliflor
-
750 g de vinagre de vino blanco
-
8 granos de pimienta negra
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 tarro
Białko
18.9 g
Kalorie
654.5 kJ /
156.5 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conservas
14 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Mermelada agridulce de tomate
30min
Membrillo con agaragar
2h 35min
Jardinera de verduras en vinagre
984h
Sal para carnes
5min
Pimientos agridulces
1h 5min
Mermelada de verano
55min
Conserva de calabacín picante con tomate
1h 40min
Sal de verduras
5min
Setas en aceite
1h 40min
Mermelada y jalea de manzana
2h 15min
Verduras escabechadas
12h 30min
Conserva de tomates cherry
1h 30min