Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 plátků anglické slaniny
-
2
králičí stehna, vykostěná, bez kůže
lub 2 vykostěná kuřecí stehna, bez kůže - 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
500
gramů masového vývaru
lub 500 gramů vody - 2 čajové lžičky dijonské hořčice
- 2 polévkové lžíce smetany, min. 30 % tuku
- 250 gramů brokolice, rozebrané na růžičky, bez košťálů
- 60 gramů šalotky
- 2 stroužky česneku
- 1 polévkovou lžíci oleje
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2298 kJ / 547 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 37.5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette
Brak ocen
Ledový salát s hovězím masem
35 dk
Rybí kuličky s jogurtovým dipem
1h 50min
Bramborové rolky se sýrem a pažitkovým dipem
1h 10min
Špagety s chřestovou omáčkou
55min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30min
Zámecké rizoto
35 dk
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2 Std. 50 Min
Houbovo-cizrnová směs
9h
Avokádová polévka s krevetami
20 min
Krůtí plátky na houbách
50min
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30min