Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů sušených hub, (např. hříbky, žampiony)
- Wartości odżywcze
- na 1 zavařovací sklenici
- Kalorie
- 557 kJ / 133 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 18.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vaječný likér z domácího salka
2h 20min
Masová dochucovací pasta
45 min
Škvarková pomazánka
5 menit
Kořenicí směs s medvědím česnekem
2h 10min
Strouhanka z čerstvého pečiva
5 menit
Sůl s medvědím česnekem
27h 25min
Libečková sůl
5 menit
Smetanová rebarborová zmrzlina
36h 25min
Vodka orange
5 menit
Houbová směs na rychlou polévku
10 min
Gulášová polévka
1h 5min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 godz. 5 min