Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 snítka čerstvé petržele, jen lístky
- 100 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji, okapaného
- 200 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 1 - 2 špetky soli
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 7155 kJ / 1710 kcal / 7155 kJ / 1710 kcal
- Białko
- 27.2 g / 27.2 g
- Węglowodany
- 2.3 g / 2.3 g
- Tłuszcz
- 177 g / 177 g
- Błonnik
- 0.5 g / 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avokádový tatarák
15 Min
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45min
Zázvorovo-banánový pudink
1 godz. 5 min
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Brak ocen
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Brak ocen
Tuňákové máslo s kapary
5 Min
Fenyklová polévka se sýrem
35min
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15 Min
Brusinkové čatní
25 Min
Mrkvová pomazánka
7min
Domácí bylinkové pomazánkové máslo
15 Min
Pomazánka z červené řepy
5 Min