Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 snítka čerstvé petržele, jen lístky
- 100 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji, okapaného
- 200 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 1 - 2 špetky soli
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 7155 kJ / 1710 kcal / 7155 kJ / 1710 kcal
- Białko
- 27.2 g / 27.2 g
- Węglowodany
- 2.3 g / 2.3 g
- Tłuszcz
- 177 g / 177 g
- Błonnik
- 0.5 g / 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5min
Tvarohová pomazánka s koprem
5min
Škvarková pomazánka
5min
Mléčné knedlíky
40 Min
Pikantní sýrové pečivo
35 min
Krémová pomazánka s hořkou čokoládou
1h 10 min
Sorbet z mraženého ovoce
10min
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30 min
Nugátová srdíčka
2h 10 min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Keine Bewertungen
Škvarkové placky
1h 10 min
Škvarkoví šneci se zelím
1h 5min