Urządzenia i Akcesoria
Castella cake (Kasutera)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
16 fette
Składniki
-
7 uova, medie (circa 60 g)
-
250 g zucchero
-
60 g di latte
-
80 g di miele
-
200 g farina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
4 g
Kalorie
695 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fuga in Giappone
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Panini al latte condensato
1 godz. 15 min
Biscotti scozzesi
1 godz. 5 min
Trancetti bigusto
1 godz.
Biscotti al tè verde
30 min
Focaccia dolce al cioccolato
3 godz. 30 min
Biscotti al burro, arachidi e zenzero
4 godz.
Gingerbread (senza lattosio)
1 godz.
Mattonella al malto d'orzo
1 godz.
Chiffon cake al té verde matcha
1 godz. 10 min
Piadine burro e erbe
35 min
Crème caramel cocco e banana
5 godz.
Baozi di maiale al vapore
2 godz. 10 min