Urządzenia i Akcesoria
Castella cake (Kasutera)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
16 fette
Składniki
-
7 uova, medie (circa 60 g)
-
250 g zucchero
-
60 g di latte
-
80 g di miele
-
200 g farina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
4 g
Kalorie
695 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fuga in Giappone
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Cheesecake polacca
1 godz. 30 min
Crumble vegano di mele e noci con uvetta
Brak ocen
Relish di zucchine con nettarine
1 godz. 5 min
Polvorones al limone
13 godz.
Biscotti scozzesi
1 godz. 5 min
Brownies
45 min
Cupcake gigante
1 godz. 30 min
Cotton cheesecake
2 godz. 45 min
Mug cake alle pere e cannella
25 min
Panini al formaggio brasiliani (senza glutine)
1 godz. 10 min
Ciorba
1 godz. 10 min
Parker Rolls (panini soffici)
3 godz.