Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de tapioca (fécula de mandioca, consultar lista FACE)
- 3 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 150 g de queso emmental (en trozos)
- 200 g de leche
- 100 g de aceite de girasol
- 1 cucharadita de sal
- 2 huevos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 343 kJ / 82 kcal
- Białko
- 1.99 g
- Węglowodany
- 7.01 g
- Tłuszcz
- 5.12 g
- Błonnik
- 0.03 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Scones sin gluten
30 min
Piadinas sin gluten
45 min
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Tartaletas de jamón de York y espárragos (sin gluten)
1h
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Palitos de hojaldre con jamón (sin gluten)
1h 30min
Pizza con masa de patata (sin gluten)
5h 40min
Pizza sin gluten en sartén
30 min
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min