Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 火腿 ,金华火腿,切丝
- 20 克 油
- 120 克 鸡胸肉 ,汆水后切丝
- 100 克 莼菜
- 800 克 鸡高汤
- 1 小撮 白胡椒粉
- 20 克 玉米淀粉
- 40 克 水
- 1 茶匙 麻油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 659.7 kJ / 157.7 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 8.3 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Błonnik
- 0.3 g