Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le biscuit speculoos
- 70 g de beurre
- 200 g de biscuits secs à la cannelle, type speculoos
La crème
- 100 g de lait de coco
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 2 œufs
- 300 g fromage à tartiner, type Philadelphia
- 80 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1873.6 kJ / 448.2 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 27.1 g
- Tłuszcz
- 34.8 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake à la framboise
3 Std. 30 Min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Gâteau magique au chocolat blanc
3h 15min
Cheesecake praliné
4h
Manguier
5h
Gâteau magique à la noix de coco
1 Std.
Cheesecake framboises
5h
Délice chocolat-coco
1 Std. 30 Min
Cheesecake marbré non cuit
4 Std. 45 Min
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4 Std. 45 Min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12h