Cheesecake chocolat blanc-noix de coco

Cheesecake chocolat blanc-noix de coco

4.3 105 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 parts

Składniki

Le biscuit speculoos
  • 70 g de beurre
  • 200 g de biscuits secs à la cannelle, type speculoos
La crème
  • 100 g de lait de coco
  • 100 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 2 œufs
  • 300 g fromage à tartiner type Philadelphia
  • 80 g de noix de coco râpée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 6.8 g
Kalorie 1873.6 kJ / 448.2 kcal
Tłuszcz 34.8 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 27.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...