Mini-banoffee pie

Mini-banoffee pie

4.6 56 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 pièces

Składniki

Le croustillant
  • 100 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 100 g de biscuits speculoos
  • 100 g de biscuits sablés au beurre
Le caramel au beurre salé
  • 400 g de lait concentré sucré (1 boîte de conserve)
  • 120 g de sucre en poudre
  • 100 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 25 g de miel
  • 100 g de lait
La crème chantilly vanillée
  • 400 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
  • 20 g de sucre vanillé maison
Le montage
  • 4 bananes coupées en rondelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 6 g
Kalorie 2538.1 kJ / 608.7 kcal
Tłuszcz 37.3 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 61.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...