Urządzenia i Akcesoria
Hot ginger spread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
10 Portionen
Składniki
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Zwiebel klein, halbiert1
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben30 g
-
Knoblauchzehen nach Geschmack1 - 2
-
Olivenöl10 g
-
Tomatenmark25 g
-
Schabzigerklee (Brotklee), gemahlen1 TL
-
Cayenne-Pfeffer, gemahlen1 TL
-
Curry mild1 TL
-
Koriander, gemahlen2 Prisen
-
Meersalzflocken fein2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
0 g
Kalorie
829 kJ /
198 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2018
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Hirtencreme
1 godz. 15 min
Möhre trifft Orient
1 godz. 15 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Persisches Pesto
5 min
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
1 godz. 50 min
Orientalische Grillbutter
8 godz. 15 min
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 min
Chili-Knoblauch-Sauce (蒜蓉辣椒酱)
35 min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 min
Schafskäse-Creme
5 min
Dip Dip Hurra
10 min
Salsa Roja
20 min