Urządzenia i Akcesoria
Hot ginger spread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
10 Portionen
Składniki
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Zwiebel klein, halbiert1
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben30 g
-
Knoblauchzehen nach Geschmack1 - 2
-
Olivenöl10 g
-
Tomatenmark25 g
-
Schabzigerklee (Brotklee), gemahlen1 TL
-
Cayenne-Pfeffer, gemahlen1 TL
-
Curry mild1 TL
-
Koriander, gemahlen2 Prisen
-
Meersalzflocken fein2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
0 g
Kalorie
829 kJ /
198 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2018
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Parmesancreme
5 min
Zwiebel-Rotwein-Butter
30 min
Rote-Linsen-Dip
40 min
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
1 godz. 50 min
Schalottenconfit mit Portwein
1 godz. 10 min
Joghurt-Käsecreme mit getrockneten Tomaten - Kuru Domatesli Haydari
10 min
Sesampesto
10 min
Persisches Pesto
5 min
Rotweinbutter
3 godz. 20 min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 min
Schafskäse-Creme
5 min
Dip Dip Hurra
10 min