Urządzenia i Akcesoria
Cheddar-Biscotti mit Rosmarin
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
54 Stück
Składniki
-
Cheddar in Stücken150 g
-
Butter weich, in Stücken120 g
-
Milch200 g
-
Eier2
-
Olivenöl20 g
-
Rosmarin gemahlen½ TL
-
Fenchelsamen1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Salz1 TL
-
Zucker1 TL
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Backpulver1 ½ TL
-
Rauchmandeln (z.B. von Seeberger)150 g
-
Wasser zum Bestreichen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
3 g
Kalorie
356 kJ /
85 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® it yourself
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Gewürz-Nussmischung
1 godz.
Parmesan Kräuter Cracker
1 godz.
Cheddar-Salbei-Scones
40 min
Scones mit Camembert und Trauben
40 min
Cheddar-Scones
45 min
Pecannuss-Parmesan-Plätzchen
1 godz.
Cheddar-Profiteroles
1 godz. 30 min
Ziegenkäsetarte
1 godz. 25 min
Parmesan-Creme-brûlée
8 godz.
Rosmarin-Käse-Cracker
40 min
Rosmarin-Heidesand
4 godz.
Zartbitter-Erdnuss-Cookies
45 min