
Urządzenia i Akcesoria
韭菜豬血湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
3 人份
Składniki
-
高湯 (大骨或雞肉皆可)1000 克
-
榨菜 ,切條60 克
-
白胡椒粒 (原粒)1 大匙
-
薑 ,切絲10 克
-
豬血 ,切塊,以滾水川燙250 克
-
韭菜 ,切段40 克
-
鹽 ,依個人喜好添加½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
31.3 kcal /
130.7 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

回家喝湯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan