金花赤肉湯

金花赤肉湯

4.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 香油
    2 ½ 茶匙
  • 豬肉 ,切片(厚約0.3公分)
    200 克
  • 嫩薑 ,切絲
    10 克
  • 乾金針 ,先以清水泡軟,瀝乾
    40 克
  • 杏鮑菇 ,切片
    70 克
  • 1200 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • ,切蔥花
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 160.5 kcal / 661.2 kJ
Białko 13.8 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 13.2 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...