
Urządzenia i Akcesoria
Mini-rissóis de amêijoa
Przygotowanie 2 godz.
Czas całkowity 4 godz.
50 unidades
Składniki
Recheio
-
amêijoas1500 g
-
sal4 c. chá de
-
coentros10 g
-
sobras de pão partido em pedaços100 g
-
azeite35 g
-
dentes de alho4
-
água mais q.b. p/ demolhar250 g
-
vinho branco20 g
-
cebola50 g
-
leite250 g
-
manteiga15 g
-
farinha50 g
-
noz-moscada1 pitada de
Massa
-
azeite mais q.b. p/ untar10 g
-
farinha tipo 65700 g
-
água mais q.b. p/ pincelar600 g
-
sal2 c. chá de
-
ovos batidos p/ panar2
-
Óleo q.b. p/ fritar
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
103 kcal /
431.1 kJ
Białko
6.9 g
Tłuszcz
2.1 g
Węglowodany
13.5 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
476 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Junho com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia