Urządzenia i Akcesoria
Pão-de-ló de Vizela
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 doses
Składniki
Pão-de-ló
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
ovos12
-
açúcar200 g
-
farinha tipo 55150 g
Cobertura
-
açúcar150 g
-
água40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
17.4 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
861.7 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
39.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Março com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bolo-rei escangalhado
6 Std.
Pão-de-ló de água
50 Min
Molotof ao vapor
30 Min
Bolo de ananás Retro na Varoma
1 Std.
Bolo de claras e chocolate
50 Min
Aletria de cortar à faca
35 Min
Pão-de-ló de Alfeizerão
45 Min
Biscoitos estaladiços
25 Min
Cavacas de Resende
1 Std.
Pão de ló de Margaride
1 Std. 15 Min
Colchão de noiva
1 Std. 10 Min
Jesuítas
20 Min