
Urządzenia i Akcesoria
Sałatka z wędzonym pstrągiem i sosem vinegret z mango
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
mango, dojrzałego pokrojonego na kawałki300 g
-
oliwy z oliwek100 g
-
octu jabłkowego30 g
-
soli1 szczypta
-
liści szpinaku baby, świeżych200 g
-
pomidorków cherry pokrojonych w ćwiartki250 g
-
filetów z pstrąga wędzonego bez skóry, pokrojonych w 2-3 cm paski60 - 80 g
-
orzechy włoskie, łuskane, połówki do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
371 kcal /
1551 kJ
Białko
22.36 g
Tłuszcz
28.54 g
Węglowodany
5.82 g
Błonnik
3.13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SAŁATKI I DRESSINGI
13 Przepisów
Polska
Polska