Pappardelle con ragú de cordero

Pappardelle con ragú de cordero

4.3 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 20 g de queso parmesano
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 400 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de aprox. 3 cm)
  • 600 g de tomate triturado en conserva
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 pellizco de pimienta recién molida
  • 1 cucharada de azúcar
  • 360 g de pappardelle al huevo (frescos o secos)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 31.09 g
Kalorie 2949 kJ / 705 kcal
Tłuszcz 32.83 g
Błonnik 4.5 g
Węglowodany 71.38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...