Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de queso parmesano
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de aprox. 3 cm)
- 600 g de tomate triturado en conserva
- 2 cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta recién molida
- 1 cucharada de azúcar
- 360 g de pappardelle al huevo (frescos o secos)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2949 kJ / 705 kcal
- Białko
- 31.09 g
- Węglowodany
- 71.38 g
- Tłuszcz
- 32.83 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Escalopines al marsala con champiñones
20 Min
Salsa boloñesa
1 Std.
Tagliatelle con boletus
1 Std.
Risotto
30 min
Pappardelle con rúcula y requesón
1 Std.
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 Std. 20 Min
Fondue a la cerveza con mostaza y salchichas
30 min
Risotto de salmón e hinojo
25 Min
Escalopines a la pizzaiola
20 Min
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1 Std. 20 Min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35 Min
Risotto affumicato
30 min