Urządzenia i Akcesoria
Horchata mexicana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 vasos
Składniki
-
200 g de arroz de grano redondo
-
½ palo de canela
-
80 g de azúcar
-
600 g de agua
-
400 g leche evaporada
-
200 g de cubitos de hielo
-
1 cucharadita de azúcar vainillado
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
8.43 g
Kalorie
1148 kJ /
275 kcal
Tłuszcz
5.71 g
Błonnik
0.63 g
Węglowodany
47.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Barbacoa
16 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Jalapeños rellenos de queso rebozados
30 Min
Tamales
1 Std. 40 Min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 Std. 30 Min
Corundas
3 Std.
Empanadas potosinas
45 Min
Capirotada en bocados
25 Min
Birria
14 Std.
Gorditas de chicharrón
2 Std.
Gordita de chicharrón
30 Min
Tamales de dulce de leche y cacahuate
2 Std.
Asado de boda
25 Min
Tacos al pastor
1 Std. 10 Min