Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base de galleta
- 300 g de galletas, tipo María
- 140 g de mantequilla, sin sal, a temperatura ambiente
Relleno
- 150 g de leche evaporada
- 14 g de grenetina en polvo
- 350 g de aguacate, sólo la pulpa
- 190 g de queso crema
- 50 g de agua
- 1 cdita de canela en polvo
- 30 g de jugo de limón, recién exprimido
- 390 g de leche condensada
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2096 kJ / 499 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1 Std. 30 Min
Dulce de tapioca
1 Std.
Mousse de mamey
2h
Salsa de fruta (coulis)
10 Min
Cheesecake ligero
2 Std. 50 Min
Natilla de mango
1 Std. 10 Min
Gelatina de queso y piña
4h
Mousse de uva
4h
Gelatina de mango
15 Min
Totopos con requesón
1 Std. 20 Min
Tarta de queso marmoleada
4h 30min
Gelatina de mazapán
2h