Urządzenia i Akcesoria
Gebackene Pfirsiche mit Baiser-Topping
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
Gebackene Pfirsiche
-
Pfirsiche frisch4
-
Mandeln50 g
-
Zucker25 g
Baiser-Topping und Fertigstellung
-
Eiweiß3
-
Zucker140 g
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cremige Knusper-Bomben
5 godz. 30 min
Baisergeister
4 godz.
Gegrillte Bananen mit Erdnusseis und Karamell
4 godz. 45 min
Fischpastete "Fisch im Fisch"
2 godz. 50 min
Honigkuchen mit Blutorange
2 godz.
Erdäpfelbuns mit süßer Bohnen-Mohn-Fülle
1 godz. 45 min
Baiser-Herzen
2 godz.
Schneenockerl mit Vanilleschaum
1 godz. 45 min
Pochierter Karpfen mit Linsengemüse
2 godz. 50 min
Brandteigkrapferl mit Lachscreme
1 godz. 50 min
Baiser Drops
3 godz.
Pavlova mit gemischten Beeren
5 godz. 30 min