Urządzenia i Akcesoria
Gebackene Pfirsiche mit Baiser-Topping
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
Gebackene Pfirsiche
-
Pfirsiche frisch4
-
Mandeln50 g
-
Zucker25 g
Baiser-Topping und Fertigstellung
-
Eiweiß3
-
Zucker140 g
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ribisel-Pavlova
2 godz. 50 min
Beeren-Schicht-Torte
2 godz. 15 min
Liebesäpfel
30 min
Vanillekipferl
2 godz.
Etagentorte
7 godz.
Oster Küken - gefüllte Eier
1 godz.
Erdbeer-Macarons
26 godz.
Brownie-Sahne-Torte mit gesalzener Karamellsauce
2 godz. 40 min
Tropische Orangentorte
2 godz. 40 min
Zitronen-Baiser-Torte
2 godz. 10 min
Zitronen-Buttermilch-Torte
5 godz.
Baiser Drops
3 godz.