Urządzenia i Akcesoria
Gebackene Pfirsiche mit Baiser-Topping
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
Gebackene Pfirsiche
-
Pfirsiche frisch4
-
Mandeln50 g
-
Zucker25 g
Baiser-Topping und Fertigstellung
-
Eiweiß3
-
Zucker140 g
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosa Prosecco-Torte mit Mascarponecreme
15 godz.
Pavlova mit Früchten
3 godz. 50 min
Mille-feuille vom Weinbergpfirsich
1 godz.
Argentinische Alfajores (Mürbteigkekse)
1 godz.
Milchschaum als Sahneersatz
5 min
Éclairs
4 godz.
Savarin mit Karamell und Mandeleis
26 godz. 45 min
Zitronen-Baiser-Torte
2 godz. 10 min
Vanille-Erdbeer Cupcakes mit rosa Swiss Meringue
2 godz. 20 min
Beerenkaltschale mit Schneeklößchen
3 godz.
Schneenockerl
30 min
Apfelkuchen mit Schaum
1 godz. 15 min