Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb and Ginger Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
ginger cake sliced (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
water20 - 40 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar150 g
-
rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
74.4 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1828.9 kJ /
437.1 kcal
Tłuszcz
18.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
62.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple Parkin
1 godz. 40 min
Miso Fudge
2 godz.
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Red Onion and Garlic Soda Bread
2 godz. 15 min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 godz. 50 min
Masala Cherry Tiffin
2 godz. 30 min
Rhubarb Pancake Pieces
50 min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1 godz. 35 min
Steamed Apple and Ginger Cake
1 godz. 10 min
Orange and Marmalade Cake
1 godz. 15 min
Cardamom Bread and Butter Pudding
1 godz.