
Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb and Ginger Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
ginger cake sliced (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
water20 - 40 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar150 g
-
rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
437.1 kcal /
1828.9 kJ
Białko
5.8 g
Tłuszcz
18.7 g
Węglowodany
62.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Sód
74.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1 godz. 10 min
Green Spelt Bread Patties
1 godz. 10 min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 godz.
Apple crumble meringue slice
2 godz.
Peanut Butter Cheesecake
5 godz. 40 min
Raspberry Cheesecake
3 godz. 25 min
Digger Construction Cake
3 godz.
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1 godz.
Prawn Cocktail
15 min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 min
Magic bean chocolate cake
1 godz. 40 min