Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb and Ginger Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
ginger cake sliced (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
water20 - 40 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar150 g
-
rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
74.4 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1828.9 kJ /
437.1 kcal
Tłuszcz
18.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
62.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Chocolate Porter Brownies
45 min
Decadent Dark Chocolate Brownies
1 godz. 55 min
Apple Parkin
1 godz. 40 min
Cheesecake Ice Cream
6 godz. 20 min
Creamy Vanilla Ice Cream
10 godz. 30 min
Lamb and Leek Pie
2 godz.
Pie Pastry
13 godz. 50 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Apricot Danish Pastries
40 min
Cake in a Jar
35 min
Peanut Butter and Cookies Cake
1 godz. 15 min