Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 100 g di latte
- 25 g di lievito fresco
- 10 g di zucchero
- 200 g di acqua
- 600 g di farina manitoba
- 1 cucchiaio di sale
Farcitura
- 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di cipolle bianche
- 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 81 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Besciamella
15 min
Panzerotti alla romana
55 dk
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Impasto per pizza
1h
Piadina romagnola
15 min
Gnocchi di patate
1 godz. 15 min
Focaccia alle olive
2ωρ. 20 λεπτ.
Parmigiana di melanzane
2 godz.
Polenta
1h
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
Brak ocen