Focaccia alle cipolle

Focaccia alle cipolle

4.9 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • 50 g di olio di oliva + q.b.
  • 100 g di latte
  • 25 g di lievito fresco
    2 ½ cucchiaini di lievito secco
  • 10 g di zucchero
  • 200 g di acqua
  • 600 g di farina manitoba
  • 1 cucchiaio di sale
Farcitura
  • 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di cipolle bianche
  • 50 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 13 g
Kalorie 2143 kJ / 512 kcal
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 81 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...