Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g ceapă, tăiate jumătăți (cca. 2 cepe)
- 20 g ulei vegetal
- 500 g piept de pui file, cu sau fără piele, tăiate în bucăți de câte o îmbucătură
- 440 g apă
-
1
lingură concentrat pastă de legume
lub 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) - 3 - 4 linguriță pudră de curry, mild
- 800 g compot de piersici (greutate înaintea strecurării)
- 15 g amidon de porumb
- 100 g smântână
- 1 linguriță sare fină
- ¼ linguriță piper negru proaspăt măcinat
- ¼ linguriță boia de ardei, iute
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1628 kJ / 389 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piept de pui pizzaiola
55min
Mere cu sos de zabaglione cu cidru
40 Min
Bolul-curcubeu
1 Std. 20 Min
Supreme de pui cu miere și limetă, cu chutney de mango
1 Std. 15 Min
Piept de rață sous-vide
Nenhuma avaliação
Pere cu brânză și miere
15 Min
Cannelloni de porc cu sos de legume
1 Std.
Tocăniță în stil grecesc
45 Min
Carne de porc cu orez glutinos, la aburi (Budinci de orez)
2 Std. 30 Min
Scoici prăjite cu piure de cartofi dulci
30 Min
Vită cu ciuperci
30 Min
Pui cu ardei gras
1 Std.