Urządzenia i Akcesoria
Taart van pindakaas en chocolade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 porties
Składniki
-
ongezouten boter130 g
-
zelfrijzende bloem80 g
-
bloem70 g
-
havervlokken100 g
-
gedroogde, geraspte kokosnoot70 g
-
bruine suiker70 g
-
knapperige pindakaas120 g
-
honing80 g
-
ei1
-
melkchocolade druppels160 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
7.2 g
Kalorie
1500 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zoete verleiding
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Brak ocen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 godz. 5 min
Brownies
50 min
Amerikaanse pannenkoeken
40 min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Brak ocen
Verse pasta zonder eieren
Brak ocen
Gezouten karameltaart
2 godz. 40 min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 godz. 10 min
Geroerbakte noedels met groenten
30 min
Bessenjamtaart
2 godz. 35 min
Gebakken spinazie met eieren
40 min
Zweedse worteltaart
2 godz.