Urządzenia i Akcesoria
Artischocken alla Romana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Artischocken4
-
Zitrone1
-
frische Petersilie Blätter abgezupft1 Bund
-
Knoblauchzehe½ - 1
-
Salz1 Prise
-
natives Olivenöl extra40 g
-
Weisswein, trocken100 g
-
Wasser300 g
-
1 gestr. TL Gemüsebouillon, selbstgemachtGemüsebouillonwürfel½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3.1 g
Kalorie
668.5 kJ /
159.7 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Linsensalat
30 min
Lammkrone mit Ratatouille, Bohnen und Kartoffelgratin
Brak ocen
Gedämpfte Auberginen mit Reis
1 godz.
Grünes Poulet-Curry
55 min
Polenta
30 min
Ratatouille
40 min
Minestrone mit Seidentofu
35 min
Polenta
1 godz.
Muscheln nach Seemannsart
30 min
Zucchetti-Omelette
40 min
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45 min
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 min