Cannelloni

Cannelloni

4.3 31 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 Portionen

Składniki

  • natives Olivenöl extra
    100 g
  • Zwiebeln klein gehackt
    200 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Tomaten, gehäutet und gehackt, aus der Dose oder frisch
    150 g
  • Pouletbrust, ohne Haut, ohne Knochen gewürfelt
    200 g
  • Rindfleisch gewürfelt
    200 g
  • Schweinefleisch, mager, sehnenfrei gewürfelt
    200 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Cognac oder Brandy
    30 g
  • Mehl
    50 g
  • Milch
    200 g
  • Cannelloni getrocknet
    24 - 30
Béchamelsauce
  • Butter
    60 g
  • Mehl
    60 g
  • Milch
    750 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    3 Prisen
Zum Anbräunen
  • geriebener Käse
    50 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 483 kcal / 2019 kJ
Białko 29.44 g
Tłuszcz 27.13 g
Węglowodany 29.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...