Urządzenia i Akcesoria
Arseeyah
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice150 g
-
water1200 g
-
60 g gheebutter cut in pieces60 g
-
chicken breast cut into small cubes (1-2 cm)500 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
cinnamon stick1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.8 g
Kalorie
1561 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
'Qamar el-din' juice
5 min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 godz.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Garlic dip (toum)
15 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Cheese pies
1 godz. 25 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Gazelle horns
1 godz.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min