Urządzenia i Akcesoria
Arseeyah
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice150 g
-
water1200 g
-
60 g gheebutter cut in pieces60 g
-
chicken breast cut into small cubes (1-2 cm)500 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
cinnamon stick1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.8 g
Kalorie
1561 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 Std. 15 Min
Cereal and fruit purée
20 Min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna) Metric
1 Std. 20 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 Min
Béchamel sauce
15 Min
Fruit nectar
10 Min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Baked falafel kofta
Keine Bewertungen
Crêpes with herbs
1 Std.
Carrot Croquettes
1 Std. 10 Min
Cheesy Crust Pizza
2 Std. 20 Min