Urządzenia i Akcesoria
Garlic mushrooms
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
400 g
Składniki
-
garlic cloves4
-
parsley fresh (only the leaves)10 sprigs
-
400 g oyster mushrooms, fresh, choppedbutton mushrooms cut in half or quarters400 g
-
chilli, dried (opcjonalnie)1
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Białko
15.3 g
Kalorie
2387 kJ /
571 kcal
Tłuszcz
52.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 min
Sautéed Prawns
15 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Browned pork cubes
15 min
Sautéed zucchini (300 g)
15 min
Sautéed eggplant (300 g)
25 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Steamed Pepper Chicken
1 godz. 45 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Stewed vegetables
45 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min