Urządzenia i Akcesoria
Garlic mushrooms
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
400 g
Składniki
-
garlic cloves4
-
parsley fresh (only the leaves)10 sprigs
-
400 g oyster mushrooms, fresh, choppedbutton mushrooms cut in half or quarters400 g
-
chilli, dried (opcjonalnie)1
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Białko
15.3 g
Kalorie
2387 kJ /
571 kcal
Tłuszcz
52.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Hand Ripped Cabbage
20 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéed zucchini (300 g)
15 min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 min
Celery and Cashew Nuts
20 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Asparagus Sauté
15 min
Broccoli Sauté
20 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min