Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 - 15 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 220 g di cipolle, a metà
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di cozze, pulite
- 150 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di panna da cucina (circa 18% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 935 kJ / 223 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Mousse di tonno
5 Min
Panna cotta
6h 30min
Parmigiana di melanzane
2h
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Insalata di barbabietole
10min
Pollo con curry alla giapponese
55 λεπτ.
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10min
Salmone con asparagi e grano
40 min
Integratore per le difese immunitarie
5 Min
Agnello in salsa di pepe rosa
45 min
Riso casimiro
45 min