Rode bietensap

Rode bietensap

4.7 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
5 glazen

Składniki

  • rode biet, gekookt in stukken
    100 g
  • wortelen in kleine stukken
    80 g
  • gember, vers geschild, in kleine stukken
    10 g
  • sinaasappelsap, vers geperst
    250 g
  • roze pompelmoes (ong. 150 g), geschild, wit vel en pitten verwijderd
    1
  • water
    150 g
  • honing naar believen
    1 - 2 el

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 glas

Białko 1 g
Kalorie 295 kJ / 70 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...