Urządzenia i Akcesoria
Rode bietensap
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
5 glazen
Składniki
-
rode biet, gekookt in stukken100 g
-
wortelen in kleine stukken80 g
-
gember, vers geschild, in kleine stukken10 g
-
sinaasappelsap, vers geperst250 g
-
roze pompelmoes (ong. 150 g), geschild, wit vel en pitten verwijderd1
-
water150 g
-
honing naar believen1 - 2 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glas
Białko
1 g
Kalorie
295 kJ /
70 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vitamine boost
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Linzensoep met spinazie
50 min
Turkse moussaka
1 godz. 10 min
Zoetzure dhal
Brak ocen
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Slasapje
Brak ocen
Venkelsapje
10 min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 godz.
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Amandelmelk
10 min
Groene bron
10 min
Hummus van rode biet
10 min
Koolsoep
50 min