Urządzenia i Akcesoria
Rode bietensap
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
5 glazen
Składniki
-
rode biet, gekookt in stukken100 g
-
wortelen in kleine stukken80 g
-
gember, vers geschild, in kleine stukken10 g
-
sinaasappelsap, vers geperst250 g
-
roze pompelmoes (ong. 150 g), geschild, wit vel en pitten verwijderd1
-
water150 g
-
honing naar believen1 - 2 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glas
Białko
1 g
Kalorie
295 kJ /
70 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vitamine boost
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gierst met kip en curry
35 min
Chai latte parfait
15 godz. 5 min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 godz. 15 min
Koken van bulgur
35 min
Worteltaart smoothie bowl
10 min
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 godz. 15 min
Immuniteitsboost
5 min
Linzensoep met spinazie
50 min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min