Urządzenia i Akcesoria
Stoofpot van linzen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 porties
Składniki
-
linzen350 g
-
wortelen , in schijfjes (ong. 3 mm)200 g
-
groene paprika½
-
paprika poeder1 el
-
extra vergine olijfolie50 g
-
zout1 tl
-
bol knoflook , gewassen en ongepeld1
-
ui½
-
laurierblad, gedroogd1
-
chorizo , in schijfjes100 g
-
spek , in stukken gesneden100 g
-
water850 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
1865 kJ /
446 kcal
Białko
20.19 g
Węglowodany
32.88 g
Tłuszcz
25.99 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Harira
7 godz.
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 godz.
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Kip met citroen
50 min
Paella met kidneybonen
55 min
Batbout met kaas
30 min
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Vegan Bolognese
50 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Gestoomde marmercake
1 godz. 30 min