Urządzenia i Akcesoria
Kürbiskernparfait
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 5 godz. 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Kürbiskerne50 g
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Ei1
-
Eidotter2
-
Honig30 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Amaretto2 TL
-
Kürbiskernöl100 g
-
dunkle Kuvertüre in Stücken200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
2342 kJ /
559 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24h
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1h 10min
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6h 20min
Eierlikörmousse
8h 30min
Haselnuss-Parfait
6h 30min
Nougatparfait mit Zwetschkenkern
4h 20min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7h
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Topfencreme mit Beerenspiegel
4h 45min