Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 200 g di latte
- 20 g di zucchero
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 300 g di farina
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 30 g di burro, non salato
Coleslaw
-
1
mazzetto di prezzemolo fresco, a foglia liscia (circa
20 g), le foglioline
lavate e asciugate -
600
g di cavolo cappuccio, privato del gambo,
a pezzi (4 cm) -
200
g di carote, pelate, a pezzi (4
cm) - 200 g di panna acida
- 80 g di aceto di mele
- 10 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di zucchero
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
Lavorazione
- 1 uovo, sbattuto
Cottura alla griglia
- 8 wienerli (da 50 g l’uno)
- 4 cetriolini sott'aceto, a fette
- 4 cucchiai di cipolla fritta croccante, già pronta, essiccato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3680.8 kJ / 883.3 kcal
- Białko
- 29.6 g
- Węglowodany
- 73.5 g
- Tłuszcz
- 49.8 g
Alternatywne przepisy
Rösti alla bernese
40 min
Torta di mele americana
1h 20min
Sciroppo dolce al limone e zenzero
55min
Lasagne
2óra
Pizze di cavolfiore e formaggio
1óra
Condimento con senape e aceto balsamico
10 min
Condimento allo yogurt
10 min
Gulasch di vitello con funghi porcini
1h 30 min
Flammkuchen con patate
1h 30 min
Lasagne al forno
2óra 30p
Grittibänz dolci
2 Std. 15 Min
panini al latte
2h 5min