Urządzenia i Akcesoria
Arabischer Eintopf Koshari
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehen4
-
Öl20 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Wasser700 g
-
Essig1 EL
-
1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Reis130 g
-
rote Linsen60 g
-
Gabelspaghetti80 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Sambal Oelek nach Geschmack
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1339 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Suppenkasper
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Chana Masala
45 min
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2 godz.
Gigantes (Weiße Riesenbohnen im Tomatensud)
45 min
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40 min
Tomatenreis Mexiko
50 min
Scharfer Weißkohltopf
1 godz.
Kichererbsen-Eintopf
30 min
Marokkanische Harira
1 godz.
Kidneybohnen-Curry
30 min
Kichererbsen und Tomaten Rogan Josh
25 min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 min