Urządzenia i Akcesoria
Mango-Sorbet
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Zucker100 g
-
Limette Bio, 2 Streifen Schale dünn abgeschält (à 1 x 4 cm), Saft ausgepresst1
-
Wasser100 g
-
Zitronenmelisse abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren2 Stängel
-
Mango in Stücken400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
0 g
Kalorie
716 kJ /
170 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gurken-Himbeer-Sorbet
8 godz. 10 min
Mango-Sorbet
30 min
Erdbeer-Sorbet mit Rotweinsirup
9 godz. 20 min
Blaubeer-Eis-Schaum
10 min
Mangoeis
10 min
Pfirsich-Carpaccio mit Himbeersorbet
3 godz. 25 min
Zitronen-Grüntee-Sorbet
6 godz. 15 min
Sorbetto alla frutta
5 min
Erdbeer-Prosecco-Sorbet mit Kokoskugeln
50 min
Mango-Maracuja-Sorbet
15 min
Beeren-Joghurt-Eis
10 min
Mangoeis
5 min