Urządzenia i Akcesoria
Schoko-Lebkuchen-Pudding mit Kirschen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
20 g KaramellkekseSpekulatius20 g
-
Milch500 g
-
Ei1
-
Zucker60 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Kakao25 g
-
Speisestärke20 g
-
Lebkuchengewürz½ gestr. TL
-
Sauerkirschen (680 g), abgetropft1 Glas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1406 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 10/2017
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Pudding Oma Erna
2 godz. 30 min
Schoko-Grießpudding
15 min
Quarkmousse mit weißer Schokolade
1 godz. 10 min
Marzipan-Milchreis
50 min
Milchreiscreme mit Zabaione und Himbeerpüree
30 min
Weiße Blitz Mousse
5 min
Mandarinen-Vanille-Creme
1 godz.
Nougatpudding
20 min
Marzipan-Pudding
2 godz. 20 min
Schokoladen-Milchreis
1 godz.
Lebkuchenmousse
1 godz. 15 min
Weiße Schoko-Creme mit Himbeersauce
50 min