Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů neloupaných mandlí
- 4 stonky čerstvé petržele, otrhané
- 200 gramů bílého jogurtu, 1,5 % tuku
- 20 gramů citrónové šťávy
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajová lžička pepře mletého
- 1 cibule (70 gramů), napůl
- 300 gramů mrkve, na kousky
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- 250 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí, bez kůže (1 cm kostky)
- 500 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu - 100 gramů předvařené pšenice
- 100 gramů bílého hroznového vína, bez jadérek
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2086 kJ / 498 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žlutá rýže s kuřetem
50min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 dk
Bramborový salát s lososem a avokádem
1h 10min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45 dk
Domácí proteinový chlebík
1h 10min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1h
Šašlik s rajčatovou salsou
35 dk
Kuřecí prsa plněná avokádem s barevnou rýží
1h
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40 dk
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 dk
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
35 dk
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50min