Wersje kompatybilne
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů mrkve, na kousky
- 400 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli, jemné
- 300 gramů brambor, na kousky (1-1,5 cm)
- 300 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých, na kousky (2-3 cm)
- 150 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 350 gramů kuřecích prsou, bez kůže, na kostičky (1-1,5 cm)
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, plus extra dle chuti
- 250 gramů ledového salátu, oddělené listy
- 150 gramů smetany, jakéhokoliv typu
- 20 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané (1 citrón)
- 10 - 15 gramů bylinkové směsi, čerstvé (např. pažitky, petržel, kopr)
- 100 gramů klíčků sójových bobů, čerstvých (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 801 kJ / 192 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 4.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žlutá rýže s kuřetem
50 min
Pomázanka z červené čočky
25min
Kuřecí kousky s mandlemi a rýží
50 min
Kuřecí kousky v jogurtové marinádě s bramborami
12 Std. 30 Min
Hráškovo-mrkvová polévka
1 Std.
Kuřecí špízy s kmínovou rýží a teplým zeleninovým salátem
2 Std.
Kuřecí kapsy s bramborami a zeleninou
54 min
Barevná vřetena se zeleninou a kuřecím masem
20min
Salsa verde kuskus s kuřecími řízečky
55 min
Fazolové placičky
10 godz. 30 min
Kuřecí plátky s cuketou
50 min
Bramboráky se zelím a slaninou
20min