Panna cotta de cereza

Panna cotta de cereza

3.8 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 porciones

Składniki

  • 25 g de grenetina en polvo
  • 100 g de agua tibia
  • 800 g de crema
  • 180 g de azúcar
  • 1 cdita de extracto de vainilla natural
    1 cdita de esencia de vainilla
  • 200 g de cerezas sin semilas y en mitades
  • 100 g de cerezas sin semillas y en mitades

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 427 kcal / 1788 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 18 g
Sód 36 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...