Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de grenetina en polvo
- 100 g de agua, tibia
- 800 g de crema
- 180 g de azúcar
-
1
cdita de extracto de vainilla natural
lub 1 cdita de esencia de vainilla - 200 g de cerezas, sin semilas y en mitades
- 100 g de cerezas, sin semillas y en mitades
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1788 kJ / 427 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 36 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelatina cremosa de piña
4h 10 min
Panna cotta de palomitas
3h 30 min
Pannacotta tropical
1h
Pastel de crema y champán
55 min
Gomichelas
25 min
Soufflé de maracuyá
35min
Malteada de pay de manzana
30 min
Coctel nevado
15min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5h
Agua fresca de lima y epazote
5 Min
Pay de limón express
15min
Pannacotta
6 Std. 15 Min