
Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta de cereza
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 porciones
Składniki
-
25 g de grenetina en polvo
-
100 g de agua tibia
-
800 g de crema
-
180 g de azúcar
-
1 cdita de extracto de vainilla natural
-
200 g de cerezas sin semilas y en mitades
-
100 g de cerezas sin semillas y en mitades
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
427 kcal /
1788 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Sód
36 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

EN CASA CON THERMOMIX
15 Przepisów
Meksyk
Meksyk