![Panna cotta de cereza Panna cotta de cereza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/635335A6-C44C-4D7A-B0C8-D37E8F04C369/Derivates/30f2313a-5228-4eed-b488-9b0235f08afb.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de grenetina en polvo
- 100 g de agua, tibia
- 800 g de crema
- 180 g de azúcar
-
1
cdita de extracto de vainilla natural
lub 1 cdita de esencia de vainilla - 200 g de cerezas, sin semilas y en mitades
- 100 g de cerezas, sin semillas y en mitades
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1788 kJ / 427 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 36 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Plátanos con salsa de coco y canela Al vacío TM6
30 min
Pannacotta
6h 15min
Tiramisú de limón
6 godz. 25 min
Uvas con queso y chapulines
25 Min
Crema de tequila
10min
Pannacotta tropical
1h
Atole de arroz sin lácteos
30 min
Hamburguesa de camarón
1h
Avena para desayunar
13 Std.
Muffins de cocoa y tres chocolates
40 min
Pannacotta con salsa de mango
4 Std. 30 Min
Huevos motuleños
45min